Fanshops

Uiteraard kunt u als Fanshop ook terecht bij Aanvoerdersband.com! Wij hebben een geheel concept voor fanshops inclusief gepersonaliseerde aanvoerdersband en gepersonaliseerde kopkaarten.
Deze kunnen al vanaf 50 stuks worden aangeschaft, dit geheel in stijl van de club, bond of organisatie.

Aanvoerdersband.com is inmiddels al enkele jaren één van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van gepersonaliseerde aanvoerdersbanden. Met onze 5 websites (op elk continent hebben wij een webshop) leveren wij wekelijks meer dan 1200 aanvoerdersbanden wereldwijd.

Er voegen zich elk seizoen weer nieuwe club tot aan onze klanten-set waarna wij vaak de vraag krijgen of wij ook iets voor de fanshops kunnen betekenen. Hier hebben wij speciaal een uniek concept ontwikkeld om zo een nieuw product aan uw assortiment te kunnen toevoegen, de AANVOERDERSBAND!

Aanvoerdersbanden van Aanvoerdersband.com kunnen volledig worden ontworpen naar wens van de club/klant en het is zelfs mogelijk bij speciale momenten een thema aanvoerdersband te ontwikkelen. Een unieke wedstrijd-aanvoerdersband, aanvoerdersbanden voor de gehele club of een compleet concept voor uw fanshop? Alles is mogelijk bij Aanvoerdersband.com!