FAQ

FAQ

Wat is de levertijd van een aanvoerdersband?

– De levertijd van uw bestelling in Nederland ligt (op dit moment) ongeveer op 5 á 6 werkdagen.
– Een spoedlevering is mogelijk in Nederland, dit duurt normaliter max. 4 werkdagen.

– De levertijd van uw bestelling naar België ligt ongeveer op 6 á 8 werkdagen, hier zijn wij afhankelijk van de overdracht van PostNL aan Bpost.

– Levering aan overige landen in Europa liggen op ongeveer 9 á 10 werkdagen.

– Levering buiten Europa liggen op ongeveer 12 – 15  werkdagen.

De aanvoerdersband(en) besteld bij Aanvoerdersband.com worden op het door jou aangegeven adres afgeleverd in binnen- en buitenland door DHL. De aanvoerdersbanden worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Onze banden worden in Nederland bezorgd met Track & Trace. Na verzending ontvangt u van DHL direct een Track & Trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

Pakketje gemist? Was je niet thuis op het moment dat de DHL Bezorger aan je deur stond? Dan heeft de bezorger een kaartje in je brievenbus gedaan met daarop een de datum wanneer het pakketje opnieuw wordt aangeboden of dat deze bij één van uw buren ligt.

Afhalen? Een bestelling afhalen is ook mogelijk bij Aanvoerderband.com. Als u aan heeft gegeven de bestelling te willen afhalen bij ons kantoor dan ontvangt u van ons zodra de bestelling klaar ligt een bericht dat u de bestelling kan komen ophalen.

Wat zijn de verzendkosten?

De standaard verzendkosten bij Aanvoerdersband.com binnen Nederland zijn € 3,95 (incl. track & tracecode). U kunt optioneel kiezen voor een Spoedlevering, de kosten voor een Spoedlevering zijn € 7,95.

De standaard verzendkosten bij Aanvoerdersband.com naar België zijn € 5,99 (incl. track & tracecode).

Welke maat aanvoerdersband moet ik nemen?

Aanvoerdersband.com heeft 3 verschillende maten (Pupil/Junior/Senior) en daarnaast ook nog 3 verschillende hoogtes van aanvoerdersbanden (6cm/8cm/10cm).

Aanvoerdersband.com adviseert de volgende maten:

Pupil (4 t/m 12 jaar) – 6cm/ 8cm
Junior (12 t/m 16 jaar) – 6cm/ 8cm/ 10cm
Senior (16 jaar en ouder) – 6cm/ 8cm/ 10cm

Kan ik ook een aanvoerdersband met klittenband bestellen?

Alle aanvoerdersbanden bij Aanvoerdersband.com hebben de mogelijkheid om te worden voorzien van klittenband.

Kan ik mijn aanvoerdersband ook door Aanvoerdersband.com laten ontwerpen?

Een aanvoerdersband laten ontwerpen door een van onze Grafisch Vormgevers is zeker mogelijk bij Aanvoerdersband.com. Voor het laten opmaken van jouw aanvoerdersbanden kan je contact opnemen met ons op via 010 – 226 55 54 of info@aanvoerdersband.com.  We bespreken met u de wensen en zullen u een digitaal voorbeeld toesturen voordat wij starten met het bedrukken van de band.

Een aanvoerdersband laten ontwerpen door Aanvoerdersband.com kost € 17,99.

Wij willen als club aanvoerdersbanden bestellen, kan dit?

Aanvoerdersband.com heeft speciaal voor verenigingen verschillende pakketten die wij kunnen samenstellen naar de wens van de vereniging.

Neem contact met ons op via 010 – 226 55 54 of vul het contactformulier in voor de mogelijkheden.

Ik heb besteld maar geen bevestiging ontvangen?

Heeft u een bestelling geplaatst bij Aanvoerdersband.com, maar geen bevestiging ontvangen? Het kan voorkomen dat onze bevestigingen terecht komen in uw SPAM/Ongewenste email box. Controleert u dit a.u.b. even voor dat u contact met ons opneemt.

Staat de email niet in de SPAM/Ongewenste email? Neem dan contact met ons op via info@aanvoerdersband.com.

Hoe kan ik betalen op Aanvoerdersband.com?

Betalen kan snel en eenvoudig, je hebt de keuze uit de volgende betaalmethoden: IDEAL, AfterPay, Overboeking, Creditcard, Paypal, Sofortbanking en Mistercash. Vanuit de winkelwagen kom je in de betaalomgeving, hier kan je kiezen uit de één van de betaalmethoden. De betaling gaat via betaalprovider Pay.nl.
De betaling is gericht aan Sporting ID, dit is de handelsnaam van Aanvoerdersband.com

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Standaard aanvoerdersbanden kunt u 14 dagen na aankoop, ongeopend en ongebruikt retourneren naar ons.

Gepersonaliseerde aanvoerdersbanden kunnen niet geretourneerd worden!
In het geval dat de bedrukking en/of personalisatie door Aanvoerdersband.com onjuist is geplaatst dient u contact op te nemen met de klantenservice via info@aanvoerdersband.com.

Heeft u een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

U kunt uw klacht mailen naar: klantenservice@sportingid.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (Aanvoerdersband.com) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik jullie bereiken?

Aanvoerdersband.com is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar via 010 – 307 48 52, tevens zijn wij per email te bereiken; info@aanvoerdersband.com.