Houd Afstand

In 2020 sloeg het Corona virus wereldwijd toe. Ook wij (Captain-Armband Group) werden hierdoor hard getroffen en zagen onze omzetten tot een minimum dalen. Waar wij voorheen meer dan 1500 aanvoerdersbanden (voornamelijk voor de voetbalwereld) per week mochten maken zijn deze op dit moment gedaald tot 10 aanvoerdersbanden per maand!

Thuis zitten is voor ons (tot het niet meer mogelijk is) geen optie. Ons jonge team staat altijd open voor uitdagingen en trachten het onmogelijke te bereiken, Hierdoor zijn wij vorige week met elkaar om tafel gaan zitten en hebben een plan gemaakt om met de mogelijkheden die wij hebben binnen ons bedrijf toch een bijdrage te kunnen leveren met een duidelijke boodschap richting de samenleving en vanuit bedrijfs-oogpunt om het Corona virus te doorstaan.

De Houd Afstand armband is te verkrijgen in 3 maten (Pupil, Junior & Senior) en kan dus door iedereen worden gedragen. Als extra optie hebben wij ook toegevoegd dat er de mogelijkheid is om een armband met klittenband te bestellen. Met de optie klittenband wordt het wat makkelijker om de armband af te doen.

Heeft u vragen met betrekking tot de Houd Afstand armbanden? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 010-3074852 en per email via sales@captainarmbandgroup.com.

Stay Safe! ❤

Houd afstand