RESELLER PROGRAM

De Captain-Armband Group is sinds 2016 één van de grootste leveranciers ter wereld op het gebeid van aanvoerdersbanden. Met onze 6 internationale website versturen wij wekelijks meer dan 1000 aanvoerdersbanden wereldwijd. Met ons Reseller Program willen wij de groei van de Captain-Armband Group verder doorzetten en ook onze Resellers een snellere maar vooral makkelijkere oplossing bieden om hun gepersonaliseerde aanvoerdersbanden voor hun klanten te bestellen.

U kunt direct starten!

Wanneer u zich aanmeld voor het Reseller Program hoeft u geen extra investeringen te doen om toegang te krijgen tot het Reseller Program. U kunt na toelating direct aan de slag op onze speciale Reseller Program website en gelijk u bestelling plaatsen.
Online, gemakkelijk en snel!

Uw voordelen:

♦  Het kunnen aanbieden van een (fullcolour) gepersonaliseerde aanvoerdersband, verkrijgbaar in 3 maten (Pupil, Junior & Senior).
♦  Bestellen kan vanaf 1 aanvoerdersband.
♦  Scherpe staffelprijzen.
♦  Snelle levering, Aanvoerdersband.com kan uw (gepersonaliseerde) aanvoerderband binnen enkele werkdagen leveren op elke locatie in de BeNeLux.

Win-Win Situatie

Door gebruik te maken van het Reseller Program bieden wij u een platform aan waarbij u gemakkelijk en snel orders van uw klanten kunt plaatsen. Door ons unieke platform met gepersonaliseerde aanvoerdersbanden kunt u wellicht nieuwe klanten aantrekken en tevens uw omzet vergroten door uw scherpe inkoopprijzen bij de Captain-Armband Group.

Support

Op werkdagen zitten onze accountmanagers voor u klaar om direct al uw vragen te kunnen beantwoorden zodat u direct verder kunt met uw eigen klanten. Tevens kunnen onze accountmanager bij bestellingen en/of vragen direct met u meekijken en uw bestelling direct correct en snel oppakken.

Voorwaarden

♦  U staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Nederland) of Belgiam Chambers (België), Chambre de Commerce (Luxemburg).
♦  Uw bedrijf zit fysiek gevestigd in de BeNeLux.
♦  U een (weder)verkoper/winkel bent en de producten van de Captain-Armband Group aan uw klanten verkoopt.

Ontwerpen

Na het plaatsen van uw order gaan onze designers direct aan de slag voor u om de aanvoerdersband te ontwerpen. Vanuit de door u verstuurde informatie hoe de band moet worden ontworpen krijgt u voor productie een digitaal ontwerp ter goedkeuring. 
U hoeft zelf dus niet te ontwerpen/designen!

Aanmelden Reseller Program: