RESELLER PROGRAM

Aanvoerdersband.com is sinds 2016 één van de grootste leveranciers ter wereld op het gebeid van aanvoerdersbanden. Met onze 6 internationale website versturen wij wekelijks meer dan 1000 aanvoerdersbanden wereldwijd. Met ons Reseller Program willen wij de groei van Aanvoerdersband.com verder doorzetten en ook onze Resellers een snellere maar vooral makkelijkere oplossing bieden om hun gepersonaliseerde aanvoerdersbanden voor hun klanten te bestellen.

Direct starten

Wanneer u in aanmerking komt voor het Reseller Program hoeft u geen extra investeringen te doen om toegang te krijgen tot het Reseller Program. U kunt na toelating direct aan de slag op onze speciale Reseller Program website en gelijk u bestelling plaatsen.
Online, gemakkelijk en snel!

Voordelen
  • Het kunnen aanbieden van een (fullcolour) gepersonaliseerde aanvoerdersband, verkrijgbaar in 3 maten (Pupil, Junior & Senior).
  • Bestellen kan vanaf 1 aanvoerdersband!
  • Scherpe staffelprijzen
  • Snelle levering, Aanvoerdersband.com kan uw (gepersonaliseerde) aanvoerderband binnen enkele werkdagen leveren op elke locatie in de BeNeLux.
  • Blanco-levering aan uw klant mogelijk
WIN SITUATIE

Door gebruik te maken van het Reseller Program bieden wij u een platform aan waarbij u gemakkelijk en snel orders van uw klanten kunt plaatsen. Door ons unieke platform met gepersonaliseerde aanvoerdersbanden kunt u wellicht nieuwe klanten aantrekken en tevens uw omzet vergroten door uw scherpe inkoopprijzen bij Aanvoerdersband.com.

SUPPORT

Op werkdagen zitten onze accountmanagers voor u klaar om direct al uw vragen te kunnen beantwoorden zodat u direct verder kunt met uw eigen klanten. Tevens kunnen onze accountmanager bij bestellingen en/of vragen direct met u meekijken en uw bestelling direct correct en snel oppakken.

VOORWAARDEN
  • U staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Nederland) of Belgiam Chambers (België), Chambre de Commerce (Luxemburg)
  • Uw bedrijf zit fysiek gevestigd in de BeNeLux
  • U een (weder)verkoper/winkel bent en de producten van Aanvoerdersband.com aan uw klanten verkoopt.
  • U kredietwaardig bent en u ermee akkoord gaat dat we uw kredietwaardigheid periodiek toetsen.
ONTWERPEN

Na het plaatsen van uw order gaan onze designers direct aan de slag voor u om de aanvoerdersband te ontwerpen. Vanuit de door u verstuurde informatie hoe de band moet worden ontworpen krijgt u voor productie een digitaal ontwerp ter goedkeuring. Na uw goedkeuring gaan de aanvoerdersband direct in productie.
U hoeft zelf dus niet te ontwerpen/designen!