Wedstrijdbanden

Uiteraard is het mogelijk voor alle teams (ongeacht het niveau waarop je speelt) unieke wedstrijdbanden te produceren. Clubs zoals FC Utrecht, PEC Zwolle, VVV-Venlo, Sparta Rotterdam en NAC Breda spelen elke week met een aanvoerdersband van Aanvoerderband.com!

Hoe gaaf zou het niet zijn om elke week een unieke wedstrijdband van jouw wedstrijd te dragen? Dit kan al vanaf een bedrag van € 6,95 per wedstrijd!

Aanvoerdersband.com heeft 2 pakketten beschikbaar voor de wedstrijd-aanvoerdersbanden:


Pakket 1 – Thuiswedstrijden: 

Elke thuiswedstrijd een unieke wedstrijdband voorzien van datum, logo’s van beide teams en onderstaand een vrije keuze voor tekst en/of een sponsor.

Prijs per wedstrijd: € 7,95 (minimaal 10 wedstrijden)


Pakket 2 – Thuis- & Uitwedstrijden

Elke wedstrijd een unieke wedstrijdband voorzien van datum, logo’s van beide teams en onderstaand een vrije keuze voor tekst en/of een sponsor. Bij Pakket 2 krijgt u bij het behalen van de Nacompetitie/Playoffs, de wedstrijd-aanvoerdersbanden gratis tijdens de Nacompetitie/Playoffs

Prijs per wedstrijd: € 6,95 (minimaal 10 wedstrijden)


 

Hoe werkt het?:

  1. Kies hieronder het gewenste Pakket.
  2. Na het versturen van uw gegevens neemt één van onze Accountmanagers contact met u op over de wensen van de aanvoerdersbanden (Opmaak, Teksten en/of Logo’s)
  3. Onze designers gaan direct voor u aan de slag om een digitaal voorbeeld te ontwerpen. (uiteraard kunt u zelf ook uw ideeën aanleveren)
  4. Na akkoord op het digitale voorbeeld en ontvangst van de betaling gaat uw bestelling in Productie en worden de aanvoerdersbanden geproduceerd.
  5. Na ongeveer 5 werkdagen na akkoord op het digitale voorbeeld, zal u bestelling worden geleverd op het doorgegeven afleveradres.

Ik bevestig de bestelling definitief te plaatsen incl. betalingsverplichting.